Οικονομικό Ημερολόγιο

Το οικονομικό ημερολόγιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία παρακολούθησης των αγορών. Με χρονική σειρά παρουσιάζονται δεδομένα από όλες τις προηγμένες και μεγάλες χώρες, δεδομένα που επηρεάζουν καθημερινά τις τιμές προϊόντων, ισοτιμιών νομισμάτων, μετοχών κ.α. 

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται χωρίζονται σε τρεις στήλες: τα δεδομένα της αμέσως προηγούμενης περιόδου ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων, οι εκτιμήσεις της επικείμενης ανακοίνωσης και τα πραγματικά - απολογιστικά δεδομένα που κοινοποιούνται στο χρόνο που αναγράφεται στο οικονομικό ημερολόγιο. Τέλος, υπάρχει και δείκτης βαρύτητας του κάθε νέου που πρόκειται να δοθεί στην δημοσιότητα.

Για τη δική σας διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση περιλαμβάνουμε παρακάτω δύο διαφορετικές εκδόσεις οικονομικών ημερολογίων από αντίστοιχα ενημερωτικά δίκτυα.

 Real Time Economic Calendar provided by Investing.com
Share this post
FaceBook  Twitter  
Αποποίηση_Ευθυνών: Όλα όσα περιλαμβάνονται στο παρόν website είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά ή πώληση των συγκεκριμένων χρηματοοικονομικών προϊόντων. Τα αναφερθέντα χρηματοοικονομικά προϊόντα έχουν σημαντικό ρίσκο και δεν είναι κατάλληλα για όλους τους επενδυτές.
Email: info@financial-news.eu  
Copyright (c) www.financial-news.eu 2014-2016. All rights reserved.
Designed by IBRES LTD